1

Ο ιός των αντιθέσεων, Παπαδομανωλάκης Παναγιώτης

 

COVID-19: Ο ιός των αντιθέσεων

: Bookstars-Free Publishing

 

Ο ιός των αντιθέσεων αναδεικνύει τις καταστροφικές συνέπειες των πολιτικών του κεφαλαίου κατά την διάρκεια μιας παγκόσμιας κρίσης υγείας, η οποία έχει εξελιχθεί σε κρίση ενός συστήματος που οξύνει την επιθετικότητα του κατά της ανθρωπότητας. Παρακολουθούμε τις επιπτώσεις της νεοφιλελεύθερης προσαρμογής, της λεηλασίας των πόρων της γης και των ανισοτήτων, όπως και της συστηματικής παραβίασης των εκκλήσεων για παγκόσμια ειρήνη εν μέσω πανδημίας.
Στον αντίποδα, εμφανίζεται το παράδειγμα ενός άλλου κοινωνικοοικονομικού συστήματος, που τοποθετεί τις ζωές των ανθρώπων πάνω από τα κέρδη, κλονίζοντας την κυριαρχία της καπιταλιστικής τάξης πραγμάτων.

 

Για τον συγγραφέα:

Ο Παναγιώτης Παπαδομανωλάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992 και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Έχει ειδικότητα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ», ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα Κοινωνιολογικής Θεωρίας και Δημιουργικής Γραφής. Από το 2016 φοιτά στο τμήμα Ευρωπαϊκού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου(ΕΑΠ). Είναι διαχειριστής της ιστοδελίδας GuernicaEu και συμμετέχει στην συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας Kommon. Είναι μέλος του συντονιστικού του Πανελλαδικού Αντιπολεμικού Κινηματισμού Συντονισμού(ΠΑΚΣ), ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Επιτροπής Αλληλεγγύης «Είμαστε όλοι Βενεζουέλα – todos somos Venezuela», ενώ συμμετέχει στην τιμητική επιτροπή της Ελληνικής Πρωτοβουλίας για Νόμπελ Ειρήνης στους Γιατρούς της Κούβας.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ…