1

Ποιοι είναι τα αποβράσματα; σύντομη μελέτη

Ο επίμονος

Αποβράσματα “κύριε” Καραμανλή δεν είναι οι άνεργοι και οι φτωχοί των 400 ευρώ μηνιαίως που δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό. Αναρωτιέμαι μάλιστα αν εσύ και οι όμοιοί σου έχετε πατήσει το πόδι σας ποτέ σε μέσο μαζικής μεταφοράς και μάλιστα αξημέρωτα, όταν εμείς πάμε για δουλειά.

Αποβράσματα της κοινωνίας είστε όλοι εσείς που φέρατε το λαό μας σε αυτή την κατάντια. Είστε εσείς που ξεπουλήσατε την πατρίδα στους Άγγλους ήδη από τη δεκαετία του 1830 καπηλευόμενοι το αίμα των αγωνιστών του ΄21. Είστε εσείς που συνεργαστήκατε με τους ναζί κατακτητές ή που κάνατε το κορόιδο την περίοδο της Αντίστασης περιμένοντας να έρθουν οι δυτικοί Σύμμαχοι να αιματοκυλήσουν τη χώρα για να σας ξαναφέρουν στην εξουσία.

Είστε εσείς που χρεοκοπήσατε την Ελλάδα, που την υποτάξατε στην ΕΕ, που καταστρέψατε την παραγωγική της βάση. Είστε εσείς χρυσοκάνθαροι γιοί της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας που από πατέρα σε γιο διαφεντεύετε αυτόν τόπο σαν τους παλιούς τσιφλικάδες. Είστε εσείς που κυβερνάτε από τα κότερά σας και στα οποία προσκαλέσατε και τους ανόητους ψευτοαριστερούς Συριζαίους. Αλλά, έννοια σας, όπως λέει ο λαός, “πίσω έχει η αχλάδα την ουρά”.