Συνέντευξη Λ. Βατικιώτη σε Π. Καρβουνόπουλο: «Με εντολή των ΗΠΑ τα ισραηλινά εγκλήματα στη Γάζα», video

Πηγή: Miltaire.gr

Η απόλυτη υποκρισία των ΗΠΑ για όσα συμβαίνουν στη Γάζα είναι εξόφθαλμη.

Λόγια πολλά, νουθεσίες προς τον Νετανιάχου να σταματήσει τις αγριότητες αλλά την ίδια ώρα ο εξοπλισμός του Ισραήλ από τις ΗΠΑ συνεχίζεται κανονικότατα!

Ο Λεωνίδας Βατικιώτης, δημοσιογράφος-συγγραφέας που γνωρίζει την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, υποστηρίζει ότι το Ισραήλ κάνει όσα κάνει, όχι απλά με την ανοχή των ΗΠΑ αλλά κατ΄ εντολήν τους! Οι «παροτρύνσεις» Μπάιντεν προς τον Νετανιάχου δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια εξευμενισμού των μουσουλμάνων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ. Ο Μπάιντεν σκέφτεται μόνο τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Λεωνίδας Βατικιώτης εξηγεί ότι το σχέδιο του Ισραήλ είναι ένα: να εξοντωθούν όλοι οι Παλαιστίνιοι, όχι μόνο με τους βομβαρδισμούς, αλλά από την πείνα, τις ασθένειες, την έλλειψη οποιασδήποτε ιατροφαρμακευτικής φροντίδας. Επισημαίνει την αδιαφορία της ΕΕ για όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.

Πόσο επικίνδυνο να κλιμακωθεί ο πόλεμος; Το Ισραήλ κάνει ότι μπορεί για να εμπλέξει το Ιράν. Μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει και αυτό το οδηγεί σε όλο και πιο ακραίες ενέργειες.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.