1

Εκδ/ση: “Η συμβολή του Τσε Γκεβάρα στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού στην Κούβα και στην ανάπτυξη του διεθνισμού”, Σαβ. 22/1, 19:00, χώρος Συλ/γου Ελ/νων Αρχ/γων, Ερμού 136

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Γιορτάζοντας τα 63 χρόνια της Κουβανικής Επανάστασης, οι εκδόσεις Διεθνές Βήμα σας προσκαλούν σε συζήτηση με θέμα «Η συμβολή του Τσε Γκεβάρα στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού στην Κούβα και την ανάπτυξη του διεθνισμού».

Θα μιλήσουν οι: Σέλμις Μαρία Ντομίνγκες Κορτίνα, Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Κούβας, Μαγδαληνή Λάππα και Νατάσα Τερλεξή εκ μέρους των εκδόσεων Διεθνές Βήμα και ο Νίκος Καρανδρέας, Πρόεδρος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης. Θα χαιρετήσει εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χοσέ Μαρτί».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 22 Γενάρη, 7.00 μμ στον χώρο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 136, Αθήνα 10553, τηρώντας τα μέτρα προστασίας covid-19.

Η παρουσιάσεις βασίζονται σε δύο βιβλία των εκδόσεων με ομιλίες και γραπτά του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα που φέτος ανατυπώνονται: : Ο Τσε Γκεβάρα μιλάει στους νέους και Ο σοσιαλισμός και ο άνθρωπος στην Κούβα.

Εκδόσεις Διεθνές Βήμα

210 8833002

[email protected]

www. diethnesvima.com

πρόσκληση στο fb