1

Κομμ.Συντ.: Απεργία 26/11 – Συνεχίζουμε κόντρα στις απαγορεύσεις να παλεύουμε για ψωμί, δουλειά, δημοκρατία.

Το όργιο της κυβερνητικής καταστολής, η αντιδημοκρατική εκτροπή της αντισυνταγματικής απαγόρευσης των διαδηλώσεων δεν πτόησαν και δεν θα κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού λαού. Αντίθετα, ο αντιδραστικός, αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης θα φέρει στο κίνημα νέες δυνάμεις, θα αφυπνίσει νέους ανθρώπους, θα διαμορφώσει καινούργιους αγωνιστές.

Ενάντια σε αυτή την αντισυνταγματική απαγόρευση ο Συντονισμός Κομμουνιστικών Δυνάμεων, μαζί με άλλες δυνάμεις, πραγματοποίησε συγκεντρώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου στην Αθήνα και άλλες πόλεις.

Ο αγώνας του λαού θα συνεχιστεί, πολύμορφος, κάθε φορά πιο δυνατός, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία, στα πανεπιστήμια ενάντια στην κυβέρνηση της ολιγαρχίας, που έχει εκγληματικές ευθύνες για τη μη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, για τη φτωχοποίηση των εργαζομένων, των ανέργων των μικρομεσαίων επαγγελματιών.

Ο Κομμουνιστικός Συντονισμός καλεί σε δημοκρατική εγρήγορση και αγωνιστικό συναγερμό. Θα συμβάλει με τις δυνάμεις του στην ανάπτυξη ενός ενωτικού μαζικού κινήματος ανατροπής της κυβερνητικής πολιτικής με πρώτο σταθμό την απεργία στις 26 Νοέμβρη. Στον αγώνα βρίσκεται η προοπτική, στην ενότητα η νίκη.

Αγωνιζόμαστε:

  • Για την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων
  • Για την ανατροπή της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής
  • Για να ανοίξει ένας άλλος δρόμος ενάντια στην πολιτική και την εξουσία του ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου

Συντονισμός Δράσης και Διαλόγου Κομμουνιστικών Δυνάμεων